Schijndel viert feest op Koningsdag

Het Schijndels Oranjecomité heeft voor Koningsdag weer een aanstekelijk programma in elkaar gestoken. De activiteiten voor de kinderen worden traditioneel om 12.30 uur ingezet met het fietsdefilé en aansluitend de vrijmarkt met muziek en kinderspellen op het evenemententerrein aan de Steeg. Bij zeer slecht weer gaan het fietsdefilé en de vrijmarkt niet door.
Dankzij een bijdrage van SOS700 zal er weer een nostalgisch draaimolen draaien op het feestterrein waarop ook het springkussen en de muziek niet ontbreken. In de feesttent maken The Oldtimers Koningsdag tot een feest.
De feestelijke dag wordt om 10.00 uur geopend met de bijeenkomst voor gedecoreerden in het Bestuurscentrum, Burg. Wernerplein in St.Oedenrode.
Op Koningsnacht, woensdag 26 april, organiseert Skêndel Zwingt voor de elfde keer het meezingfeest in de tent op het evenemententerrein. Aanvang 20.00 uur.
Op donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur kunnen liefhebbers kaarten in ’t Spectrum waar zij worden getrakteerd op tompoezen, die ook in de Schijndelse zorgcentra en het Moederhuis worden uitgedeeld.

Foto's:


0