09 april 2018

Samenwerking Nulandia en FC Den Bosch

NULAND – Nulandia en FC Den Bosch gaan per direct samenwerken. Met deze samenwerking wil Nulandia de jeugdafdeling ondersteunen en zich verder verbeteren met de kennis van een profclub als FC Den Bosch.

FC Den Bosch is in de afgelopen periode gestart met een traject waarin zij de banden met de amateurverenigingen in de regio aanhaalt en versterkt. FC Den Bosch wil zich profileren als een actieve en maatschappelijk betrokken partner in de stad en regio. Een samenwerking met amateurverenigingen vormt hierbij op sportief vlak een belangrijke hoeksteen. Talentontwikkeling staat centraal en een bijdrage leveren aan het verhogen van het niveau van het amateurvoetbal in de regio is een concreet uitgangspunt.
FC Den Bosch gaat Nulandia ondersteunen met bijvoorbeeld workshops voor trainers en coaches over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast moet de samenwerking ervoor zorgen dat spelers die gescout worden, en vervolgens een trainingsstage bij FC Den Bosch mogen volgen, goed begeleid worden gedurende het traject en bij terugkeer naar de vereniging.

Foto's:


0