17 mei 2016

“Vrijdag de dertiende”.. Een geluksdag voor Hans en Paula

NULAND- Vrijdag de dertiende wordt door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd, wegens de combinatie van de dag vrijdag en het getal dertien. Soms is het de ultieme geluksdag.

Dat geldt in hoge mate voor het Gouden Nulandse bruidspaar, Hans van Druenen en Paula Heijmans,  dat vrijdag jongstleden vanwege hun 50e huwelijksdag in de bloemetjes werden gezet.

Vijftig jaar terug was vrijdag de dertiende ook de trouwdag van Hans van Druenen en Paula Heijmans. Toeval of niet, maar ook een halve eeuw later viel hun trouwdag weer exact op een vrijdag. In feite een ware geluksdag voor Hans en Paula.

Het feest is, na een zalige vakantie met kinderen en kleinkinderen, uitbundig gevierd. Op vrijdag samen  met hun gezin. Om het een dag later in café-zaal den Driehoek in Vinkel, samen met familie en de vele vrienden en kennissen, nog een dunnetjes over te doen.

De kleinkinderen hadden een verrassend mooie film gemaakt waarin opa en oma met leuke sketches werden uitgebeeld. Mooie en vooral gezellig ingestudeerde liedjes van broer en zussen kwamen tot het bruidspaar. Maar ook spontane, totaal niet  ingestudeerde liederen kwamen voorbij. Als verrassing bracht C-manskoor, waar Hans al jaren lid van is, een prachtige serenade aan het Gouden Paar.

Hans en Paula en hun gezin kijken terug op een geweldige vakantie en een fantastisch feest. Op naar het volgende jubileum dan maar. Op vrijdag de dertiende maar weer doen?

 

 

Foto's:


h