20 juni 2016

Geef uw stem aan het ‘project’van Melissa Krebs.

De KRO heeft op dit moment een zeer bijzonder ‘goede doelen’ project waar iedereen aan kan en mag deelnemen. ‘Geffen’ heeft het project van Melissa Krebs (opvanghuis in Mombasa, Kenia) aangemeld en omarmt.

Wanneer Melissa veel stemmem gaat verkrijgen komt ze in aanmerking voor een zeer welkome donatie. In de Rosbode/Streekwijzer van week 19/11 mei 2016 (www.janenjanmedia.nl/e-paper) hebben wij een compleet artikel mogen publiceren over deze “Dame met Pit” en haar prachtige werk. Neem eens een kijkje op www.kro.nl/geven-overzicht en stem op BeHoCa, de Stichting van Melissa. Bekijk de website: www.behoca.nl

 De KRO heeft deze actie in het leven geroepen omdat ze denken dat ze op deze manier zorg kunnen dragen voor een betere samenleving.

Het stemmen is gratis. Maar…. Bij een lidmaatschap, na het stemmen, maakt de KRO meteen 20 Euro over aan het goede doel van Melissa.. De eerst klap is ook hier.. een daalder waard.

Doet u mee….. Steun Melissa in haar mooie werk, ze is het meer dan waard.

Klik op: www.kro.nl/geven-overzicht en stem nu meteen, een kleine moeite, een grote gunst.

Op de foto, Melissa met ‘haar’ jongens en de bouw en realisatie van hun kippenhok voor de actie “Doneer een kip voor vijf Euro”.