10 december 2016

Ans de Poot uit Geffen vrijwilliger van het jaar 2016 in de gemeente Oss

GEFFEN -In juli 2016 ontving Ans de Poot uit Geffen van de gemeente Oss de ‘Gouden Oogappel’. Deze prestigieuze Gouden Oogappel wordt uitgereikt aan vrijwilligers die zich op een bijzondere manier inzetten.
Ans de Poot zet zich al meer dan 25 jaar bij verschillende Geffense verenigingen. Bij muziekvereniging Willen is Kunnen (WIK) is zij tambour maître en zet zij zich nog op meer manieren in. Daarnaast zet zij zich in voor; MFC De Koppellinck, parochie Maria Magdalena, toneelvereniging Geffes Volk, De Kindervakantieweek Geffen en Voetbalvereniging Nooit Gedacht.
Per jaar benoemd Oss een zes- tal vrijwilligers. Vanuit deze zes “Gouden Oogappels” wordt daarna de Vrijwilliger van het jaar 2016 gekozen. In 2016 ontvingen Annemarie van Oss, Rinus de Jong, Gerda Prijs, Lyon Prinssen en Dennis van Rooij en Ans de Poot deze onderscheiding.
Het comité Vrijwilliger van het Jaar koos uit dit zes- tal Ans de Poot als Vrijwilliger van 2016. Cabaretduo Mier, die tijdens de avond een theatervoorstelling gaf, maakte samen met wethouder Kees van Geffen uiteindelijk bekend dat De Poot de verkiezing heeft gewonnen.

Foto's:


f