13 december 2016

Geen punten voor korfbalvereniging Be Quick

NULAND – Als Be Quick een beetje bovenin mee wil blijven doen zijn wedstrijden als die van dit weekeinde tegen Swift de waar punten gewonnen moeten worden. Met nog maar 4 punten uit 4 wedstrijden staat Be Quick gelijk met Swift op een gedeelde 3e plaats met maar liefst 4 teams. Rosolo en Spes staan ook op deze plek.
Be Quick had na vorige week weer het volle vertrouwen om aan deze wedstrijd te beginnen en nu wel onszelf herpakken en de punten binnen te slepen. De vorige wedstrijden tegen Swift waren altijd erg spannend.
In het begin van de wedstrijd kwam Be Quick niet aan te pas. Swift gaf veel druk waardoor Be Quick niet tot scoren kwam. Bij een 0-4 achterstand moest er toch echt wat gebeuren. Maar de eerste helft kwam Be Quick niet dichterbij dan 4 doelpunten. Bij een rust van 3-7 gingen beide teams de kleedkamers in.
Be Quick moest de tweede helft toch zeker wat veranderen. En dat gebeurde ook. Het scoren ging wat makkelijker, maar nog niet zoals het hoorde te zijn. Ze kwamen terug tot 9-11. Het kon zeker nog, dan moest het echt nu gebeuren. Maar dit liet Swift niet toe. Met twee snelle doelpunten was het gat weer vier doelpunten. En dit ging nog door tot de 9-14 zelfs. Het zat er niet meer in voor Be Quick. Aan het eind van de wedstrijd moest Be Quick het veld verlaten met 11-17 verlies.

Volgende week is weer een topper. Dit keer wordt er tegen DDW gespeeld, om 14.55 in Geffen.