07 november 2017

Inschrijving Nulandse Kwis geopend

NULAND – Vanaf 1 november kan worden ingeschreven voor de tweede editie van de Nulandse Kwis via www.nulandsekwis.nl. Vorig jaar deden er maar liefst 87 teams mee! En al op de eerste inschrijfdag van dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen.

Gezelligheid staat voorop. De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Minimaal één teamlid moet in Nuland wonen maar de rest mag ook elders vandaan komen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Ons advies: zorg dat je met minimaal 8 tot 10 personen bent!??

Zo doe je mee?

Donderdag 28 december vindt de kwisavond plaats. Inschrijven kan vanaf 1 november via www.nulandsekwis.nl. Op de avond zelf kan het inschrijfgeld á € 15,- betaald worden en tussen 18.30 en 19.00 uur kan het kwikboek worden opgehaald bij de organisatie. Thuis kan met de teamgenoten aan de slag gegaan worden. Uiterlijk 23.30 uur wordt het kwisboek weer ingeleverd. Tijdens de feestavond op zaterdag 13 januari 2018 bij café-zaal Kerkzicht wordt het prijzengeld verdeeld, ontvangt de winnaar de wisseltrofee en wordt ook de Rode Lantaarn uitgereikt aan ‘de beste van de léste’.?

Tien categorieën??

De kwis bestaat uit tien categorieën van elk tien vragen. Nieuwsgierig naar wat de categorieën van dit jaar zijn? Houd onze Facebook-pagina in de gaten. Hier maken we wekelijks één van de tien categorieën bekend. Altijd handig om te weten, zo kunnen de teams zich vast optimaal voorbereiden! Naast de 100 kwisvragen is er natuurlijk ook de superspannende Geheime Opdracht. ??Kijk op www.nulandsekwis.nl en via Facebook.

Op de foto staan de winnaars van 2016: de Backstreet Toppers.

Foto's:


0