03 februari 2018

Erny en Anja de Haas van Café Zaal ‘t Haasje ‘Ondernemer van het jaar 2017’ in Geffen

 

Jaarlijkse verkiezing tijdens Ondernemersevent van Ondernemend Geffen

GEFFEN -Voorafgaand aan de verkiezing gaven Erny en Anja zich maar een piepkleine kans voor de uiteindelijke titel. “We waren al blij verrast dat we met twee gerenommeerde bedrijven op één en dezelfde nominatielijst mochten staan”, aldus het winnende echtpaar. In hun eigen zaal van ’t Haasje mochten Erny en Anja de felbegeerde bokaal tijdens het jaarlijkse Ondernemersevent van Ondernemend Geffen in ontvangst nemen van wethouder Frank den Brok.

Om kans te maken op deze titel moet de onderneming/ondernemer voldoen aan minimaal één van volgende criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken.

Het café en de zaal van ’t Haasje zijn een begrip in Geffen. Al jarenlang is ’t Haasje niet alleen een betrokken partner voor het verenigingsleven, maar ook de thuishaven van veel verschillende verenigingen. De actieve ondernemers Erny en Anja zijn graag betrokken bij diverse evenementen in het dorp en weten met een creatief en vernieuwend concept zeker ook de jonge generatie aan zich te binden.

Herkenbare woorden voor de leden van Ondernemend Geffen die hun stem mochten uitbrengen. “Maar liefst 90% van de leden hadden hun onderbouwende stem uitgebracht. Het was een ware nek-aan-nekrace”, aldus bestuurslid Peter Strik van Ondernemend Geffen.

Veelbelovende Ondernemer

Voorafgaand aan de verkiezing van de ‘Ondernemer van het Jaar’ was er de bekendmaking van de ‘Veelbelovende Ondernemer’ van het jaar 2017. “Deze verkiezing is voor het tweede jaar, een nieuw element in het geheel om een actieve startende ondernemer een hart onder de riem te steken”, memoreerde voorzitter John van Wanrooij in zijn openingswoord. In zijn aankondiging sprak de voorzitter over durf en inzicht. Zeker in de onzekere tijden die ook bij de modebranche zicht- en voelbaar zijn geweest, heeft de ‘Veelbelovende Ondernemer’ zich staande weten te houden.

Onder een groots applaus mocht Tony van den Broek van ‘Bobby Bluez Fashion’ zichtbaar verrast de felicitaties en de bijbehorende trofee in ontvangst nemen. John van Wanrooij complimenteerde de jonge ondernemer met de behaalde prijs. Na de diverse uitreikingen mochten de winnaars de felicitaties van hun collega’s in ontvangst nemen.

Foto’s: Photo-Prestige, Edwin van Zandvoort

Foto's:


____