28 maart 2018

De Sprong en De Hobbit winnaars Volleybal Toernooi.

Jaarlijkse Volleybal Toernooi voor groepen 7 van Rosmalen, Nuland en Vinkel

Rosmalen (’s-Hertogenbosch): Dinsdag 27 maart was het jaarlijkse Volleybal Toernooi voor de groepen 7 in sporthal de Hazelaar te Rosmalen. Alle groepen 7 van de basisscholen in Rosmalen, Nuland en Vinkel waren uitgenodigd om aan deze sportieve dag deel te nemen en kennis te maken met Volleybal.

Sport Alliantie

Het Volleybal toernooi wordt georganiseerd door Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel in samenwerking met Volleybalvereniging Spirit uit Rosmalen. Dit schoolsporttoernooi heeft als doelstelling om de scholen bij elkaar te laten komen voor een volleybaltoernooi. De kinderen nemen het hierbij op tegen hun eigen leeftijdsgenoten van andere scholen.

Samenspelen

Meedoen is belangrijker dan winnen en het plezier staat voorop! Ook leren de kinderen samenspelen en omgaan met winst en verlies. In de ochtend ging de 1e prijs naar KC De Sprong 3 en de 2e prijs naar De Wittering 4. De sportivitietsprijs was voor KC Het IJzeren Kind. In de middag ging de hoofdprijs naar KC De Hobbit 2 en ging de 2e plaats naar EC ’t Sparrenbos 5. De sportiviteitsprijs was voor De Masten.

Alle groepen 7

Van alle basisscholen in Rosmalen, Nuland en Vinkel zijn de groepen 7 uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi. Dit jaar deden De Wittering, Den Krommenhoek, KC ’t Ven, De Masten, EC ’t Sparrenbos, KC ’t IJzeren Kind, De Hoogakker, De Mariaschool, KC De Sprong, De Overlaet, De Hobbit en KC De Hoven mee. Door deelname van bovenstaande scholen deden er dit jaar 428 kinderen mee!

Foto's:


VV