31 mei 2018

ZomerOndernemer 2018 voor jongeren uit Oss, Bernheze en Geffen

Ben je tussen de 15-22 jaar en wil je proeven aan het ondernemerschap? Grijp dan nu je kans!

Jongeren uit heel Oss zijn van harte welkom om deze zomer kennis te maken met het ondernemerschap. Ze ontvangen een 3 daagse training in juli en daarna volgt wekelijks een bedrijfsbezoek en we sluiten af in augustus op de Talentencampus met een markt waar alle ondernemers zich presenteren aan vrienden en familie.

Ondernemende scholieren, studenten en werkende jongeren uit Bernheze en Oss kunnen in de zomervakantie van 2018 meedoen aan het project ZomerOndernemer. Ben jij ondernemend en tussen de 15 en 22 jaar? Doe dan mee! Je krijgt kosteloos begeleiding van trainers die jou zes weken lang helpen met het starten van een eigen bedrijf. Het is de derde keer dat Bernheze en Oss meedoen aan het landelijke project ZomerOndernemer.
Een eigen bedrijf in zes weken

De ZomerOndernemer begint op maandag 9 juli 2018 met een driedaagse training in het gemeentehuis van Oss. In de weken die volgen breng je elke week een bezoek aan een ervaren Osse ondernemer en werk je aan een plan voor jouw eigen bedrijf. Na zes weken sluit het project af met een feestelijke kick-out op de Talentencampus in Oss. Daar presenteer je jouw bedrijf aan het publiek en kiest een vakjury de beste ZomerOndernemer Bernheze-Oss 2018.
Titel Zomerondernemer 2018

ZomerOndernemer is er ook in andere regio’s in Nederland, dit jaar in 14 steden. In een landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2018’. Met de steun van sponsoren is deelname aan de ZomerOndernemer kosteloos. In de regio Bernheze-Oss zijn dat De Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en gemeente Oss.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.zomerondernemer.nl. Er kunnen 30 jongeren meedoen.

Foto's:


c