logo fcdenbosch

01 mei 2019

Gratis met de Streekwijzer naar FC Den Bosch-Go Ahead Eagles

FC Den Bosch is zeker van de nacompetitie. En toch gaat het vrijdag tegen Go Ahead Eagles nog ergens om. Want houden de Bosschenaren hun plek op de ranglijst, dan mogen ze de eerste ronde van de nacompetitie overslaan. Winst vrijdag zou een mooie stap zijn, want dan gaat Den Bosch – op doelsaldo – de ploeg uit Deventer voorbij.  Alle steun is natuurlijk welkom.

Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel eens voor niks naar FC Den Bosch? Dat kan. Jan en Jan Media, uitgever van onder meer de Rosbode/de Streekwijzer en Weekblad de Brug, heeft drie keer twee kaartjes weg te geven voor de thuiswedstrijd van vrijdag 20.00 uur. Normaal betaal je minimaal 12,50 euro voor een toegangsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor niks naar binnen.

Kans maken is heel eenvoudig. Stuur voor vrijdag 3 mei 13.00 uur, de dag van de wedstrijd dus, een mailtje naar lezersactie@janenjanmedia.nl en vermeld daarin je naam, woonplaats en telefoonnummer. Wie weet ben jij de gelukkige. Winnaars krijgen voor 16.00 uur die dag per mail bericht.

FC Den Bosch gaat voor een veilig, gezellig en sfeervol Stadion de Vliert. FC Den Bosch, met heel mijn hart!