27 mei 2019

Weteringpop in beeld

VINKEL – De tweede editie van Weteringpop aan de Brugstraat in Vinkel is afgelopen zaterdag gehouden. Het prachtige weer bracht meer dan 600 bezoekers uit de verre omgeving naar het festival. Albert van de Ven had met vele vrijwilligers en de hulp van sponsoren een prachtig aangekleed terrein gemaakt. Ad Leeyen maakte tekst en foto’s.

Rond 15.00 uur werd de officiële opening verricht door Oma Antje, de 92-jarige moeder van Albert. Door een druk op een rode knop begon de Weteringfontein te spuiten.

Zoals bekend was wordt dit festival laagdrempelig gehouden; geen polsbandjes, geen beveiliging in Vinkel. Het festival werd ingevuld door zes bands uit de omgeving. Er waren dj’s en voldoende drinken en eten. Met goed geluid en de hele mooie lichtshow gedurende het hele festival was alles super verlopen.

Als klap op de vuurpijl werd iedereen om 00.30 uur nog getrakteerd op vuurwerk.

 

Foto's: