21 oktober 2019

Nooit Gedacht huldigt jubilarissen

GEFFEN – Zondag 20 oktober was een bijzondere dag voor Nooit Gedacht. De voetbalclub huldigde die dag de jubilarissen. Deze keer waren dat er maar liefst 26. Het gaat bij deze huldiging om leden die een bijzonder jubileum vieren. Hiermee bedoelen we leden die 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en, heel bijzonder dit jaar, zelfs 70 jaar lid zijn van onze vereniging. De aanwezige jubilarissen ontvingen allemaal een speldje, een standaard en een bos bloemen. De twee 70-jarige jubilarissen ontvingen een ingelijst voetbalshirt met naam en nummer 70 erop.

Pim van der Doelen, Ruud van der Doelen, Mari Raaijmakers, Jarno van Sonsbeek, Rob van Herpen, Geert Draad, Rob van Keulen, Ties Raijmakers, Peter Strik jr, Bart Verhagen, Marcel Hakkenbroek, Frank Wertenbroek, Bram Bongers en Niels Vogels vierden hun 25-jarig lidmaatschap.

Jos Schuurmans, Jan van Bergen, Erwin van Doesburg, Fred Swanenberg, Ton van Tuyl en Mark Gloudemans zijn 40 jaar lid.

Drie mensen zijn al een halve eeuw lid: Jan de Kinderen, Rien Damen en Piet van der Heijden. André van Wanrooij is maar liefst 60 jaar lid. Theo Cremers en Jo Steenbergen spannen de kroon. Zij sloten zich 70 jaar geleden aan bij Nooit Gedacht.

De jubilarissen, voor zover ze aanwezig waren

Foto's:


0