Triple A Administratie, een partner met vertrouwen

Na de opstartperiode, met kantoor aan huis, werd na een half jaartje de verhuizing ingezet naar het dorpsplein in Geffen. Maar liefst acht jaar is Triple A Administratie daar gehuisvest geweest en heeft het bedrijf het volledige vertrouwen gekregen van tal van cliënten. In 2015 werd de overstap gemaakt naar het moderne kantorencomplex de Florijn aan de overkant van het plein.
Het bedrijf bestaat uit 3 personen. Te weten Dim van de Put, Davy Brands en als ondersteuning Evelien van de Put

Triple A
Triple A richt zich op de zakelijke markt. Starters, ZZP- ers en MKB- en internationale bedrijven behoren tot de klantenkring. Daarnaast richt Triple A zich ook op vermogende particulieren met voornamelijk onroerend goed. De drie A’s van Triple A vormen samen hun specialiteit: Administratie & belastingen, Analyse en Advisering.
Financiële rapportages, belastingwetgeving, jaarrekeningen inclusief een toelichting op de balans- winst en verliesrekening. Korte lijntje, persoonlijk contact en, erg belangrijk, één aanspreekpunt in een taal die voor een ieder te volgen is. Openheid, ontzorgen, praktijkgericht en transparantie. Een aantal kenmerken die het vertrouwen van Triple A bijzonder ten volle uitstralen. Vandaar dat ze zijn aangesloten bij de NOAB.

Toekomst
De laatste jaren zijn er volop ontwikkelingen in de ICT. Er wordt efficiënter gewerkt in de basis met Unit4 software, door het inscannen van inkoopfacturen d.m.v. Basecone, bankafschriften die gekoppeld worden en elke dag automatisch worden ingelezen of door zelf in te boeken.
Online inzage door de cliënt indien gewenst, d.m.v. dashboards. Triple A heeft het in huis, of het wordt gerealiseerd in het 4e kwartaal 2016.
In het vierde kwartaal komt Triple A met een unieke eigen App voor zijn cliënten. Deze App wordt tevens gratis beschikbaar gesteld voor alle ondernemers. Dit wordt het handboek voor elke ondernemer! Hier staat een kennisbank op, alerts voor aangifte, nieuwsbrieven en direct contact met Triple A door middel van makkelijke push buttons. Meer info: www.triple-a-administratie.nl

Triple A Administratie
Triple A Administratie

Foto's:


T