05 april 2017

Jazzwerk in Villa Maasdonk

NULAND – In de tuinzaal van Villa Maasdonk in Nuland geeft Jazzwerk, samen met ExpresZo en Kelly van den Boogaard, op zondag 7 mei een concert.
De drie jonge musici hebben alle drie hun passie voor muziek en dan speciaal jazzmuziek. In Villa Maasdonk zullen zij vooral lichte muziek kiezen, met een jazz sausje erover, waardoor de nummers een extra swing krijgen. Jazzwerk zal tijdens dit concert ook het popkoor ExpresZo begeleiden bij hun optreden.
ExpresZo, inmiddels in Geffen en Nuland een begrip, brengt lichte popmuziek in een vier- of vijfstemmige uitvoering. Jazzwerk werkt ook samen met zangeres Kelly van den Boogaard. Kelly behoorde tot de cast van “Soldaat van Oranje”, zij was understudy voor de rol van hofdame Angela.
Het concert begint op zondagmiddag om 15.00 uur en zal met een pauze duren tot 17.00 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nuland en Bosch-van Erp in Geffen. Via de website van het koor zijn ook kaarten te reserveren: concertcommissie@expreszo-maasdonk.nl. Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer in de email aanvraag en vermeld het aantal te reserveren kaarten.

Foto's:


0