27 april 2017

Leewika Geffen: Meer dan tegels alleen

GEFFEN -Het directe persoonlijke contact met de klant is vanaf de oprichting van Leewika Tegelhandel de grote kracht van het succes gebleken. In 2002 begonnen Karin- en Leo van Bergen aan huis, enigszins hobbymatig, met het aanbieden van vloertegels. Nu, zo’n 15 jaar later, is er aan de Leiweg in Geffen een prachtig en vooral veelzijdig bedrijf gerealiseerd van Leo en Karin van Bergen. Inmiddels is dochter Maddy (25) officieel ingestapt in het bedrijf om haar ouders, waar nodig, bij te staan. Ze ziet het als een enorme uitdaging om, met haar opgedane ervaring in de verkoopbranche, de zorg op zich te nemen van inkoop, verkoop en de totale dagelijkse gang van zaken.

Showroom
De immens grote showroom van Tegelhandel Leewika is onlangs compleet op de schop gegaan. Niets, maar dan niets meer geeft een herinnering aan wat voorheen werd aangeboden. “Alles is nieuw. De compleet nieuwe collectie aan tegels en vloerelementen, kunnen we nu tonen”, aldus Karin van Bergen. Het is een schitterend plaatje. Niet alleen vloertegels maar ook PVC- vloeren, parket, laminaat en natuursteen plus het totale aanbod van buitentegels, keramiek en natuurtegels, zijn te bewonderen in de showroom.

Compleet
“Denken in oplossingen”, aldus Leo van Bergen. Leewika kan inderdaad, indien nodig, heel compleet zijn. Vanuit hun familiebedrijf hebben ze immers alles in huis. “Van sloop tot sleutel”, noemen ze het wel eens. “Als het moet zorgen wij voor het complete pakket, tot aan het schoonmaken toe. Het mooie is dat het steeds vaker voorkomt dat de klant ons alles in handen geeft. Wanneer we dat vertrouwen krijgen zien we het als een ultieme uitdaging om het optimaal naar wens op te leveren”, zegt Maddy. Een van de speerpunten is het bedrif is ook dat ze vaste afspraken hebben met een aantal gerenommeerde tegelzetbedrijven.

Afspraken
De opgedane praktijkervaring van de familie van Bergen komt dagelijks van pas. Ze geven tips waarom de klant het één juist wel en het ander beslist niet moet doen. Beredeneerd vanuit de praktijk, omdat ze als geen ander weten waarover ze praten. En dat geeft een enorm vertrouwen aan de klant. Vanwege de vernieuwde showroom zijn er nu tal van mooie aanbiedingen. Medio september pakken ze vanwege hun 15 jarig- jubileum nog eens extra uit met spectaculaire aanbiedingen.
Leewika Tegelhandel, Leiweg 2b – 5386 KR Geffen – Tel. 073 – 5326166 www.leewika.nl – info@leewika.nl

 

Foto's:


5