27 april 2017

Van Zantvoort Bouwbedrijf bv te Geffen. Specialist in bouw, verbouw, en renovatie.

GEFFEN -Een doelgerichte aanpak met één aanspreekpunt en zodoende korte lijntjes gedurende het gehele traject. Dat is in feite de kracht van het twintig jaar jonge bedrijf van Van Zantvoort Bouwbedrijf BV uit Geffen.
‘Bouwen met vertrouwen’. Een kenmerk dat, mede door de vakkennis, hun veelzijdigheid en vooral de flexibiliteit, staat als een huis. Het zijn de spreekwoordelijke fundamenten van deze onderneming.

Projecten-renovatie

Het Bouwbedrijf van Patrick van Zantvoort heeft een reputatie hoog te houden. Ze doen dat met verve, voornoemde kenmerken zijn immers de dragende factor van het succes. Op hun website staan als voorbeeld een aantal prachtig gerealiseerde projecten in de woningbouw en bedrijfsactiviteiten.
Maar ook voor renovaties en/of kleine aanpassing in of aan uw huis c.q. bedrijfspand bent u bij Patrick aan het juiste adres. Alle maar enigszins denkbare verbouwingen worden door de vakmensen, met goede tijdsafspraken en een juiste planning, in no time gerealiseerd. Naar wens verzorgen ze voor u het gehele traject, inclusief alle bijbehorende werkzaamheden. Van sloop tot en met oplevering van de opdracht. Uiteraard werken zij met professionele producten en materialen die afgestemd worden op de situatie. Tijdens het gehele project is er alle aandacht en zorg voor uw veiligheid, gezondheid en milieu.

Compleet

Een goed begin is het halve werk. Om tot een doelgerichte aanpak te komen, vereist het voortraject een professionele ondersteuning. Van Zantvoort Bouwbedrijf biedt u graag deze ondersteuning. Indien nodig verzorgen ze ook alle neven werkzaamheden die gedurende het traject aan bod komen, zoals: Stukadoor- schilder- loodgieter- elektra en metselwerk. Tot en met het nodige hak- en breekwerk. Aan u de keus.

Informatie

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met Van Zantvoort Bouwbedrijf bv op nemen. Geheel vrijblijvend, zonder ook maar enige verplichting, zal alle informatie met u deskundig worden doorgesproken.
van Zantvoort Bouwbedrijf BV, Elst 8, 5386 KB Geffen Telefoon: (06) 51 50 63 96
info@vanzantvoortbouwbedrijf.nl / www.vanzantvoortbouwbedrijf.nl

Foto's:


HI