29 mei 2018

H. van Zandvoort Electrotechniek beloont winnaars Techniekdag

Ook dit jaar heeft H. van Zandvoort Electrotechniek deelgenomen aan de Techniekdag bij Kemkens in Oss. Bij een bezoek aan de stand van het Geffense bedrijf konden deelnemers een prijs winnen in de vorm van een tablet.

Om de prijs te winnen moesten de deelnemers een elektrisch schema aansluiten (werkend!) en vervolgens 5 keer met een bal op doel schieten. Wie de schakeling goed had en de hoogste score behaalde, kon rekenen op een tablet.

Op het einde van de dag waren er twee jongens met dezelfde score, waarna H. van Zandvoort Electrotechniek besloot om beide winnaars te voorzien van een tablet. De gelukkige winnaars Jelle Jansen en Jayden Schuurmans hebben hun welverdiende prijs inmiddels opgehaald op het kantoor van H. van Zandvoort Electrotechniek.

Foto's:


T