Scootmobieltocht voormalig Maasdonk

REGIO – Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een scootmobieltocht gehouden voor alle gebruikers van een scootmobiel uit het voormalige Maasdonk. De tocht wordt georganiseerd door de gezamenlijke KBO’s van Nuland, Geffen en Vinkel en is op zaterdag 8 september 2018.

Er wordt een route gereden door de omgeving van de drie kernen. De tocht zal niet langer zal zijn dan 25 km. De deelnemers rijden met de hele groep scootmobielers, waarbij begeleiders op de fiets helpen bij het oversteken en zonodig ook bij het oplossen van eventuele andere problemen, mocht er onverhoopt onderweg wat gebeuren. De gehele tocht is er een EHBO’er aanwezig. Ook zal er een aanhanger beschikbaar zijn voor scooters die onderweg pech krijgen. Daarnaast is er voor deze tocht een verzekering afgesloten.
Bent u ook een scootmobieler dan kunt u zich opgeven bij (Voor Nuland) Wim van Koert, 0646437378, (voor Vinkel) Christ van Leijden, tel. 5322095 en (voor Geffen) Bér Vissers, tel.: 0657728287.

Foto's:


0