10 november 2019

Prins John d’n Urste en Adjudant Esther zwaaien de scepter over het Rottenrijk.

“ut wordt ‘r inne vur in de boeken!” is hun carnavalsmotto.

GEFFEN-ROTTENRIJK -Tijdens het nieuwe evenement ‘Ameezing’, een samenwerking tussen Muziekvereniging W.I.K. en stichting Rottenrijk, is vanavond de nieuwe heerser van het Rottenrijk voorgesteld aan alle Rottenrijkers en Rottenrijkerinnen. De presentator van het evenement bleek rond de klok van 10 uur de nieuwe heerser van het Rottenrijk: Prins John d’n Urste werd met trots gepresenteerd.

John van den Heuvel (35 jaar) is samen met zijn partner Raymon voorbereid op een fantastisch carnavalsfeest. In het dagelijks leven is John woonbegeleider bij Cello. Als Adjudant werd Esther Westerlaken (35 jaar) onthuld. Esther werkt als leerkracht in het speciaal onderwijs bij Hub Noord-Brabant. Esther gaat met veel enthousiasme John assisteren.

John van den Heuvel is geboren en getogen in Geffen. Hij is de zoon van Jan en Anja van den Heuvel. Hij is al jarenlang een bekende tonproater bij Recht vur Zunne Roap als ‘inne van de Corrie’. John is een echte carnavalsvierder. Zijn hobby is fotografie en hij maakt graag verre reizen.

Adjudant Esther, eveneens geboren en getogen in Geffen, heeft carnaval met de paplepel ingegoten gekregen. Haar ouders, Bert en Mieke van Dijk, zijn lange tijd lid geweest van de Deurdouwers. Esther is getrouwd met Michel en samen hebben zij drie kinderen: Tess, Wies en Gijs. Esther geniet van gezellige avondjes stappen, eten of spelletjes spelen met vrienden en vriendinnen.

Op de basisschool kwamen John en Esther bij elkaar in de klas. Ook toen ze samen naar de Mavo gingen, het MBO en de Pabo bleven ze klasgenootjes en beste maatjes. Esther ziet de taak als de rechterhand van John als een mooie uitdaging.

Prins en adjudant vinden het een geweldige eer dat ze voor dit bijzondere ambt zijn gevraagd en gaan zorgen voor een mooi carnavalsfeest dat, wat hen betreft, iedereen nog lang zal heugen!
Tijdens het gezellige ‘Ameezing’ in de zaal van De Gouden Leeuw zijn de nieuwe heersers van het Rottenrijk met luid applaus binnen gehaald.

 

Foto's:


77