16 november 2019

Statiegeldactie Coop Vinkel Hubers: “Een geweldige actie voor de Vinkelse Molen”

VINKEL -“Als je gelooft in de kracht van ‘samen’ zet je, je in voor elkaar. Voor de straat, voor de buurt. Dat vinden ze bij Coop belangrijk. Daarom kunnen Coop klanten hun statiegeld doneren aan een goed doel. En Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag!”

De kracht van ’samen’ dat is ook wat COOP uitdraagt met het mooie Vinkelse molenproject. Samen werken we aan het vervolmaken van onze droom. Molen De Zwaan terug aan de horizon van Vinkel.
In het 3e kwartaal van 2019 heeft COOP meegedaan aan een statiegeldactie. Op zaterdagmiddag 16 november mocht De Stichting van Henry Hubers een cheque ter waarde van € 1.231,70 in ontvangst nemen. Een geweldig bedrag dat uiteraard volledige zal worden ingezet t.b.v. de herbouw van de molen.
De Vrijwilligers Stichting De Vinkelse Molen danken Coop, de familie Hubers en uiteraard iedereen die tijdens de zomermaanden statiegeld heeft gedoneerd.

Foto's:


777