05 april 2022

Uniek weekend Zonnebloemmedioren

SINT-MICHIELSGESTEL – Vrijdag 1 april zijn we met de Medioren een weekend naar Zutphen geweest.
Medioren zijn mensen met een lichamelijke beperking tussen 40 en 65 jaar . Met goed gevulde weekend tassen, aantal rolstoelen en rollators en bijna een complete supermarkt gingen we op weg naar ons lunch adres.

Op weg naar het verblijf in Harfsen is de groep gestopt bij kasteel Doorwerth, waar de deelnemers van een heerlijke lunch hebben genoten. De Medioren waren blij verrast. Jammer dat het zo koud was, waardoor de wandeling om het kasteel niet door kon gaan.

De rest van de dag gezellig samen kletsen, een spelletje en vooral genieten. De volgende dag waren er enkele activiteiten georganiseerd waar men zich van te voren voor kon inschrijven. De landelijke Zonnebloem vond dit zo speciaal dat ze mee kwam lopen met de stadswandeling en het maken van een heleboel foto`s. ’s Avonds was er nog een bingo. Op de laatste dag van het weekend maakten de leden met elkaar een vaartocht in fluisterboten over het riviertje de Berkel in Zutphen.

Foto's:


0