07 april 2022

Lokaal7 TOP25 elke zaterdagmiddag tussen 4 en 6

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur kun je bij Lokaal7 FM luisteren naar de Lokaal7 Top 25, dé hitlijst van dit moment. De presentatie is in handen van Daan Mouhib en Martin Nooijen. Iedere week kijken zij naar de actuele hitlijsten van dit moment en naar wat er op de diverse platforms het meeste gestreamd wordt, en op basis daarvan wordt iedere week de Lokaal7 Top 25 samengesteld.

Tussen 4 en 6 op de zaterdagmiddag worden deze 25 meest populaire nummers gedraaid. We beginnen ieder uur met “De Zevenklapper”, zeg maar de plaat van de week, die elke week door de Zevenklappercommissie wordt uitgezocht. Ook de allernieuwste muziek ontbreekt niet, want er is naast de 25 platen uit de lijst óók ruimte voor drie à vier Top 25 Tips. Dat zijn nummers waarvan we, als presentatoren, denken dat ze wel eens kans zouden kunnen maken om in onze lijst terecht te komen. Dat zijn vaak nummers die op de dag ervoor in bijvoorbeeld New Music Friday staan. We zitten daarmee regelmatig goed, want veel van deze tips komen uiteindelijk ook in de lijst terecht.

Daan (17) is een van de jongste DJ’s-Technici binnen de gelederen van Lokaal7. Heb jij als jongere ook interesse om de Top 25 of een ander programma dat de jeugd aanspreekt te maken, stuur dan een mail naar radio@lokaal7.nl en dan nodigen we je zeker uit voor een gesprek en om te kijken wat eventueel een mogelijk uur is voor jou.

De Lokaal7 Top 25 wordt herhaald op zondag tussen 18.00 uur en 20.00 uur, mocht je hem op zaterdag gemist hebben. Via Uitzending gemist op www.lokaal7.nl kun je hem ook tot 2 weken na de uitzending terugluisteren, of downloaden als mp3, dan kun je hem bijvoorbeeld op je smartphone toch beluisteren.
We maken de lijst iedere week met veel plezier, en we hopen dat je even veel plezier hebt met luisteren. Zet dus op zaterdagmiddag tussen 4 en 6 je radio klem op Lokaal7 FM. Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.Lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.

Daan Mouhib (l) en Martin Nooijen.

Foto's:


0