Geffense Kwis verbindt dorpsgenoten

GEFFEN – Zaterdag 14 december is het weer zover! Vele Geffenaren en hun teamleden strijden een avond lang om de titel ‘slimste Geffenaren van het jaar’. Welk team gaat het lukken om de winnaars van vorig jaar KWIS’T van hun troon te stoten?? Met een vernieuwd kwisteam aan het roer belooft het weer een hele leuke avond te worden!

Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd: Als eerste natuurlijk de datum; iets eerder en voortaan altijd op een zaterdag! Nog een verandering is de hoeveelheid van de vragen; een stuk minder dit jaar, zodat ook de wat kleinere teams meer kans hebben om alles af te krijgen. Hiermee is gehoor gegeven aan de reacties vanuit de deelnemers van voorgaande jaren. Het wordt nu nog een stuk spannender omdat de punten daardoor echt wat dichter bij elkaar komen te liggen.

Zelf vraag bedenken

Terwijl de echte fanatiekelingen zich vastbijten in de moeilijke vraagstukken, kunnen de overige teamleden de opdrachten uitvoeren, waarvoor ze er ook weer even op uit zullen moeten. De teams die zich al hebben ingeschreven, weten dat ze dit jaar uitgedaagd worden zelf een vraag te bedenken. De organisatie kiest de leukste/beste/origineelste vragen uit alle inzendingen. Die vormen 1 categorie in het kwisboek. Hiermee kunnen de teams dus al 1 antwoord verdienen!

Aanmelden

Wil je ook meedoen met een team? Meld je dan nu aan via www.degeffensekwis.nl en bedenk alvast een vraag. De Kwis moet vooral een gezellige avond worden, die dorpsgenoten met elkaar verbindt! De prijsuitreiking is op vrijdag 27 december om 20.00 in de Koppelinck. Met een DJ, een hapje, een drankje en álle teams wordt dat vast een feestelijke avond.

De organisatoren

Foto's:


0